top of page

Cultuuractiviteiten

Eerstvolgende cultuuractiviteiten schooljaar 2023 - 2024

De eerste cultuurdag van het nieuwe schooljaar, op 23 september 2023, wordt een sportvoormiddag, waar zoals vorig jaar op een spelenderwijs zal samengewerkt worden tussen leeftijdsgroepen.

De daaropvolgende cultuurdag zal, in de aanloop naar Sinterklaas, ter voorbereiding zijn op de komst van de Goed Heilig man, de jongste groepen zullen proberen een pietendiploma te halen en de grootste groepen zullen onderling surprises uitwisselen.

Daarna volgt natuurlijk het Sinterklaasfeest zelf als cultuuractiviteit, in samenwerking met de Nederlands Vlaamse Vereniging in Panama. 

Cultuuractiviteiten schooljaar 2022 - 2023

Beach Clean up juni 2023

Voor de laatste cultuurdag van het schooljaar trokken we naar Puerto Lindo, waar we de boot namen naar Isla Grande om daar, met ouders en kinderen, zoveel mogelijk achtergelaten vuilnis op te ruimen. Er werd een hele boot met vuilzakken volgeladen! Daarna werd er nog gesnorkeld en trokken we terug naar Puerto Lindo voor een lekkere BBQ ter afsluiting van dit schooljaar.

Beach clean up 2023 (1).jpeg
Beach clean up 2023 (3).jpeg
Beach clean up 2023 (5).jpeg

Koningsdag april 2023

In samenwerking met de NVP werd het ook dit jaar een leuke koningsdag, met leuke spelletjes, een vrijmarkt en lekker eten en drinken.

Koningsdag 2023 (1).jpeg
Koningsdag 2023 (3).jpeg
Koningsdag 2023 (2).jpeg
Koningsdag 2023 (4).jpeg

Mola Museum januari 2023

Deze cultuurdag spraken we af in het Mola Museum, waar de geschiedenis, kunst en cultuur van de Kuna tentoongesteld wordt. 

Iedereen kreeg in het museum een begeleide rondleiding en nadien konden de kinderen zelf een Mola maken tijdens een workshop.

Mola Museum 4_edited.jpg
Mola Museum 5.jfif
Mola Museum 3.jfif
Mola Museum 1.jfif
bottom of page